Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image
Προϊόντα

ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ και ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΑΡΜΩΝ

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

ΣΤΕΡΕΩΣΗ - ΑΓΚΥΡΩΣΗ - ENEMATA

ΚΤΙΣΙΜΟ, ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ, ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

ΧΡΩΜΑΤA - ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ & ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΑ ΛΕΚΕΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΤΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΥΛΙΚΑ ΣΚΕΠΩΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΕΓΗΣ - ΗΛΙΟΣΩΛΗΝΕΣ

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ & TEPOSTONE

ΠΡΟΦΙΛ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

downfolder
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ / ΘΕΡΜΟΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ και ΠΡΟΣΜΙΚΤΑ


INSULADD ADDITIVE
Πρόσθετο που μετατρέπει όλα τα χρώματα και μονωτικά ελαστομερές (βάσεως νερού ή διαλύτου) σε θερμομονωτικά υλικά με αντιμουχλική δράση. Το μοναδικό με πιστοποίηση αποτελεσματικότητας της τεχνολογίας των κεραμικών μικροσφαιριδίων από τη ΝΑSA. Κατανάλωση: 97 gr (250 ml) για ανάμιξη με 1 lt υλικού. Συσκευασία: σακουλάκι 970 gr για ανάμιξη με 10 lt.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%SURFAPORE THERMODRY
Πρόσμικτο Νανοτεχνολογίας και Μικροτεχνολογίας για θερμομόνωση και αδιαβροχοποίηση οποιουδήποτε υδατικού, ακρυλικού χρώματος για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων. Θερμομονώνει και αδιαβροχοποιεί το χρώμα. Αποτρέπει την ανάπτυξη της μούχλας. Βελτιώνει την αντοχή των χρωμάτων. Αυξάνει τον όγκο του χρώματος κατά 60%. Συσκευασίες: Δοχείο 1.85 lt για πρόσμιξη σε 3 lt χρώμα και δοχείο 6.16 lt για πρόσμιξη σε 10 lt χρώμα.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>
Φύλλαδιο Προϊόντων Nanophos κάντε click εδώ >>

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%DIP ENTANCH PEINTURE ANTI-CONDENSATION
Αντισυμπυκνωτικό, θερμομονωτικό χρώμα που εφαρμόζεται εσωτερικά πάνω στις υποψήφιες προς συμπύκνωση επιφάνειες των εξωτερικών τοίχων. Αποτρέπει τη συμπύκνωση των υδρατμών και την συνεπαγόμενη δημιουργία μούχλας. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις των 0,25 lit/m2. Χρώμα: λευκό που επιδέχεται πρόσμιξη με βασικά πλαστικά για τη δημιουργία πολλών παλ αποχρώσεων. Συσκευασία: 750 ml και 2.5 lt

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%SurfaPaint ThermoDry Interior Paint
Yψηλής ποιότητας χρώμα με θερμομονωτικές ιδιότητες, ιδανικό για εσωτερική χρήση. Εξαλείφει τις θερμογέφυρες, ελαχιστοποιεί τη συμπύκνωση της υγρασίας και την ανάπτυξη μούχλας. Iδανικό για παιδικά δωμάτια, μπάνια, κουζίνες, νοσοκομεία, σχολικά κτίρια, ξενοδοχεία και δημόσιους χώρους λόγω της υψηλής πλυστικότητάς του. Ενισχυμένη προστασία από μύκητες και άλγη. Xρωματίζεται ωστόσο σε ανοικτές αποχρώσεις με τα συνήθη συστήματα χρωματισμού. Καλυπτικότητα: 10-12 m2/lt άνα στρώση. Λευκό.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>
Φύλλαδιο Προϊόντων Nanophos κάντε click εδώ >>

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%SurfaPaint ThermoDry Exterior Paint
Θερμομονωτικό χρώμα ενεργειακής αναβάθμισης για εξωτερική χρήση. Αντανακλά 94,2% της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Καλύπτει τριχοειδείς ρωγμές ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-20oC) ή/και σε μεγάλες θερμοκρασιακές διαφορές. Χρώμα υδατικής βάσης με χαμηλά ΠΟΕ. Διατίθεται σε λευκή απόχρωση για βέλτιστες θερμομονωτικές επιδόσεις, χρωματίζεται ωστόσο σε ανοικτές αποχρώσεις με τα συνήθη συστήματα χρωματισμού. Καλυπτικότητα: 10-12 m2/lt άνα στρώση. Λευκό.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>
Φύλλαδιο Προϊόντων Nanophos κάντε click εδώ >>

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint
Θερμομονωτικό ακρυλικό ελαστομερές στεγανωτικό, ιδανικό για εφαρμογή σε εξωτερικές οριζόντιες και κεκλιμένες επιφάνειες. Εξασφαλίζει σημαντική μείωση στη θερμική αγωγιμότητα, ανακλά τη θερμική ακτινοβολία Απόλυτη υδατοστεγανότητα και πρόσφυση στο υπόστρωμα. Ανθεκτικό στα συσσωρευμένα λιμνάζοντα νερά. Εξαιρετική ελαστικότητα και πρόσφυση στο υπόστρωμα. Ιδανικό για πλήρωση και γεφύρωση ρωγμών. Εξαιρετική αντοχή της τελικής επίστρωσης σε ρύπους και σκόνη. Καλυπτικότητα: 2±1 m2/ lt.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>
Φύλλαδιο Προϊόντων Nanophos κάντε click εδώ >>

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%ESHALOUMIN
Ασφαλτικό διάλυμα πάστας αλουμινίου για αντιηλιακή προστασία στεγανωτικών στρώσεων. Δοχείο 5 kg ή 17 kg.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>SMALTOPLAST THERMOSHIELD
Ελαστομερές 100% ακρυλικό θερμοκεραμικό χρώμα εξοικονόμησης ενέργειας εξωτερικών επιφανειών (ταρατσών, τοιχίων κ.λ.π.. Συσκευασία: 10 lt και 3 lt. Απόχρωση: λευκό και σε χιλιάδες με το σύστημα χρωματισμού. Κατανάλωση: 350 ml για 2 στρώσεις ανά m2. Διαθέσιμο σε 1-2 μέρες.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%SUPERTHERM
Μία βαφή ακρυλικών ρητινών υδατικής βάσης με τρία κεραμικά πρόσθετα εκ των οποίων τα δύο είναι ανακλαστικά για την ανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας και άλλης ακτινοβολούμενης θερμότητας, ενώ το τρίτο λειτουργεί σαν κενό αέρας μεταξύ της επιφάνειες επικάλυψης και του υποστρώματος για να εμποδίζει την μετάδοση της θερμότητας και του ψύχους. Ανθεκτική στην υγρασία, μύκητες, μούχλα, προσφέρει και μερική ηχομόνωση. Δεν περιέχει επικίνδυνες τοξικές ουσίες. 15 χρόνια διάρκεια ζωής. Εφαρμογές σε: σκυρόδεμα, μέταλλο, ασφαλτικά, πέτρα, ξύλο, σοβά και τσιμεντοκονίες, ινοσανίδες για στεγανο-θερμομόνωση σε εσωτερικές και εξωτερικές όψεις κτιρίων, στέγες, ψυγεία, μηχανήματα, αυτοκίνητα, κ.λ.π. Χρώμα: λευκό. Συσκευασία: 5 kg και 25 kg. Καλυπτικότητα: ~ 0,5 kg / m2.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ κάντε click εδώ >>

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%Powered by MARINET
Ρετσίνα 27-29, Πειραιάς 18545
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 17:00, Σάββατο 8:00 - 16:00
email: info@lazarakis-constructions.gr
Τηλ.: 210.41.13.160, 210.41.13.685 Fax.: 210.41.13.280
Αρχική | Υπηρεσίες | Καλάθι Αγορών | Χρωματολόγιο | Επικοινωνία